تغییر شرایط فعالیت مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرهای قرمز
به گزارش نوای پرنده پارسی، تهران (پانا) - با توجه به موج چهارم شیوع کرونا، فعالیت مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرهای قرمز، تنها به صورت بیرون بر انجام می گردد.
به گزارش خبرنگاران، اتاق اصناف ایران با توجه به افزایش ابتلا و موج چهارم شیوع کرونا و بنابر دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا خاطرنشان کرد: مراکز تهیه، فراوری و طبخ مواد غذایی و خوراکی (شامل تمام گروه های غذایی سرد، گرم، آشامیدنی، بستنی و آبمیوه، خشکبار، شیرینی و مشاغل مشابه) در شهر های قرمز تنها به صورت آماده و بیرون بر مجوز فعالیت داشته و پذیرش حضوری سفارش ممنوع و فقط پذیرش به صورت تلفنی، اینترنتی و به وسیله سایر شبکه های مجازی مجاز است.
منبع: خبرگزاری پاناbestcanadatours.com: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان را با ما تجربه کنید.