طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)

به گزارش وبلاگ گردشگر، خاگینه نوعی دسر ایرانی است که با استفاده از آرد و تخم مرغ تهیه شده و به عنوان صبحانه میل میشود. طرز تهیه خاگینه ساده مشابه تهیه پنکیک است.

طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)

به طور کلی، به هر خوراکی که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه شده و داخل تابه و به فرم کوکو تهیه گردد؛ خاگینه گفته می گردد. خاگینه جزو غذاها یا دسرهای سنتی ایرانی به حساب می آید و انواع مختلفی دارد. اگر به صورت شیرین و همراه با عسل، شکر یا شهد تهیه گردد به عنوان دسر و در غیر این صورت به عنوان غذا سرو می گردد.

در ادامه قصد داریم طرز تهیه خاگینه ساده را به شما آموزش دهیم که به سادگی پخت نیمرو بوده و بسیار خوشمزه است و به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می گردد.

مواد لازم برای تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)

آرد5 ق غذاخوری
تخم مرغ2-3 عدد
شکر2 ق غذاخوری
شیر4 ق غذاخوری
بیکینگ پودر1 ق چای خوری
وانیلنصف ق چای خوری
عسل2 ق غذاخوری
روغنبرای سرخ کردن

طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)

  1. برای تهیه خاگینه ساده ابتدا آرد، تخم مرغ، شکر، شیر را باهم مخلوط کنید.
  2. بیکینگ پودر و وانیل را نیز اضاقه نموده و مواد را هم بزنید.
  3. یک تابه نچسب کوچک را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد.
  4. مقداری روغن در تابه بریزید.
  5. وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک ملاقه از مواد برداشته و در تابه بریزید.
  6. 3-4 دقیقه بعد، خاگینه را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ گردد.
  7. وقتی دو طرف سرخ شد، آن ها را از تابه در آورده و داخل ظرف سرو قرار دهید.
  8. روی خاگینه ها عسل بریزید و سرو کنید.
  9. می توانید برای تزیین این دسر ساده از مقداری گردو یا پودر پسته نیز بهره ببرید.

همان طور که دیدید، طرز تهیه خاگینه ساده بسیار آسان است. در شهرهای مختلف، این خوراک را با مواد کم وبیش یکسانی تهیه می نمایند، برای مثال به مشابه ترکیب بالا در گیلان کاکا گفته می گردد. با همین مواد همچنین نوعی دسر بین المللی نیز تهیه می گردد که پنکیک نام دارد. امیدواریم این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

گروه آشپزی وبلاگ گردشگر

منبع: ستاره

به "طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید